ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

Středočeští junioři ovládli 1. kolo Juniorské ligy v přívlači tit

publikováno: 28.03.2024

Středočeští juniorští závodníci v přívlači ovládli 1. kolo Juniorské ligy v přívlači FT Fishing Cupu 2024 závod Táborský duhák, který se konal v sobotu (23. 3.) na rybníku Malý Jordán v Táboře.

Závod se konal za stále se zhoršujícího počasí, kdy krásné ráno vystřídala průtrž mračen a velmi silný vítr. Změna počasí měla bohužel za následek nízkou aktivitu ryb. Množství úlovků bylo ale nakonec nahrazeno jejich velikostí, když se ulovilo několik pstruhů duhových ve délce 50-60 cm.

Hlavní lovenou rybou byl pstruh duhový a siven americký.

V kategorii U15 šel od začátku za vítězstvím Středočech Jan Prokop z Českého Šternberka, 3. místem překvapil další Středočech, nejmladší účastník závodu, teprve pětiletý Adam Vojta z Vlašimi. Na stupních vítězů je doplnil Milan Vráblík z Plzně.

Nabitou kategorii U20 jasně ovládl Vojtěch Šedivý z Mladé Boleslavi před Jáchymem Hankem z Rakovníka. Kompletní stupně vítězů Středočechům překazil třetí Pavel Pechan z Prahy.

Celkovým vítězem tohoto kola se stal Vojtěch Šedivý před Jáchymem Hankem a Janem Prokopem. O nadvládě Středočeských zavodníků svědčí i to, že v celkovém pořadí obsadili prvních pět míst.

  Aleš Truhlář, MO Vlašim

Fotogalerie tit

foto
foto
foto
foto
foto
foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 391 971

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS